Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 25. 11. 2019. u 15:24
Uređeno: 26. 11. 2019. u 10:53
Nika Jelavić
Fakultet političkih znanosti nagrađen...

Na Smotri Sveučilišta u Zagrebu koja se održavala u SC-u od 21.- 23. studenog 2019. Fakultet političkih znanosti nagrađen je za inovativnost u predstavljanju. Čestitamo timu koji je osmislio predstavljanje našeg Fakulteta u sastavu Zlatan Krajina, Dejan Oblak, Tena Perišin, Igor Mirković, Igor Weidlich i Ivan Vlašić, osobito Dejanu Oblaku na dizajnu panela prema predviđenim smjernicama. 

 

Štand FPZG-a ove je godine imao vizualni i sadržajni iskorak, uključivši maturante u njegovo nastajanje tijekom Smotre i to tako da dovršavanjem započetih rečenica "Politika je...Mediji su..." na slobodnom otvorenom prostoru izraze svoje stavove o politici i medijima, našim dvama poljima istraživanja i podučavanja. Bio je to središnji dio jedinstvenog vizualnog prostora opremljenog grafitima koji sloganima o Fakultetu koje su sastavili naši nastavnici i studenti novinarstva i politologije, s ciljem afirmiranja važnosti neovisnog kritičkog mišljenja i progresivnog impulsa novih generacija.

 

 

Neke od atraktivno oblikovanih parola dostupne su na promotivnim torbama koje su osvajali maturanti koji su uspješno odgovorili na pitanja iz našeg kviza o poznavanju politike i medija. Brošura o upsinim kriterijima i programima studija bila je oblikovana uz ružu vjetorva s temama o kojima studenti mogu učiti i poziv "Odaberi svoj smjer".

 

 

Na štandu su maturantima pomoć pružali članovi Studentskog Zbora, predvođen studentom Lukom Hranjecom, koji je organizirao i uprizorenje debate naših nagrađivanih studenata debatanata.

 

 

 

 

Popis obavijesti
Obavijesti
Objavljeno: 25. 10. 2018. u 15:30
Uređeno: 11. 12. 2018. u 08:41
Ana Kuharić

 

Upozorenje - pada žbuka (fasada)!Upozoravamo da je dana 3. svibnja 2018. godine u 15,00 sati sa zgrade Fakulteta u Lepušićevoj ulici 6 na pločnik pao dio žbuke odnosno fasade, te da postoji realna opasnost da se isto ponovi u narednom periodu. S ciljem izbjegavanja potencijalne opasnosti za živote studenata, zaposlenika te ostalih građana, Fakultet je pokrenuo postupak sanacije zgrade, no do postavljanja sigurnosnog tunela za prolaz pješaka, potrebno je izbjegavati kretanje i zadržavanje na označenim mjestima.