Jezik | Language: HRV ENG
Vijesti
Objavljeno: 16. 10. 2020. u 16:13
Uređeno: 18. 10. 2020. u 19:32
Đana Luša

Dobitnici Rektorove nagrade s Fakulteta političkih znanosti za akademsku godinu 2019./2020:

  • u kategoriji b (timski znanstveni i umjetnički rad): Janko Debeljak, Mirela Hamzić, Ivana Turkalj (Televizija Student)
  • u kategoriji d ("veliki"timski znanstveni i umjetnički rad): Ana Brenčić, Ivana Turkalj, Ivana Abramović, Petar Kleščić, Karmen Levar, Ivona Malbašić, Iva Marušić, Klara Berdais, Andrej Soldo, Andrea Guša, Kristina Jozić, Mia Buljan - Hrvatska radi (televizijski i multimedijski magazin, Televizija Student)
  • u kategoriji d ("veliki"timski znanstveni i umjetnički rad): nagrađeno glazbeno-scensko djelo Šuma Striborova, projekt na kojem je surađivao i Fakultet političkih znanosti, tj. novinari Televizije Student, s nekoliko sveučilišnih sastavnica
  • u kategoriji f (društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici): Nina Forgić, Ivan Hećimović, Klara Pinjuh, Saša Posavec, Marija Roguljić, Ana Stanković, Senna Šimek, Vid Krešimir Vince, sudjelovanje na projektu Časnici za vezu tijekom hrvatskoga predsjedanja Vijećem Europske unije

Nažalost, ove godine neće se održati dodjela Rektorove nagrade zbog pogoršanja epidemiološke situacije. 
Priznanja za sve nagrađene studente bit će uručena na Fakultetu. Informacije uskoro.

Čestitamo svim našim studentima i njihovoj mentorici prof.dr.sc. Teni Perišin!

Objavljeno: 14. 10. 2020. u 14:37
Uređeno: 17. 10. 2020. u 17:33
Đana Luša

Ukoliko vam je dijagnosticiran COVID -19, imate simptome ili vam je određena mjera samoizolacije, potrebno je na adresu COVID@fpzg.hr dostaviti sljedeće informacije:

  • ime i prezime
  • datum boravka na fakultetu i popis kolegija koje ste slušali
  • datum dijagnoze, početka samoizolacije i pojave simptoma
  • datum kraja samoizolacije
  • jeste li sa simptomima dolazili na fakultet
  • mišljenje epidemiologa

NAKON TOGA MOLIMO DA SE JAVITE PREDMETNIM NASTAVNICIMA, PRIJEĐETE NA ONLINE NASTAVU I NE DOLAZITE NA FAKULTET!

Objavljeno: 5. 10. 2020. u 16:00
Uređeno: 20. 10. 2020. u 17:33
Đana Luša

Finalna verzija rasporeda od 07.10.2020.

Nastava se odvija uz pridržavanje svih preporučenih protuepidemijskih mjera s obzirom na epidemiju COVID -19. Molimo sve studente da prije početka nastave pročitaju Protokol za održavanje nastave koji se nalazi na poveznici i kojeg su se dužni pridržavati.

Svi studenti obvezni su ispuniti izjavu dostupnu na poveznici, skenirati je ili fotografirati te priložiti u repozitorij koji je dostupan na intranetu (pod studenti). 

Molimo studente koji zbog zdravstvenih teškoća nisu u mogućnosti fizički pratiti nastavu da kontaktiraju prodekanicu za nastavu elektroničkom poštom. 

Objavljeno: 11. 5. 2020. u 10:49
Uređeno: 12. 5. 2020. u 08:47
Ana Kuharić

Poštovane kolege i kolegice,

obavještavam vas da će se ispitni testovi iz diplomskih kolegija "Regionalne komparativne studije: Bliski istok i Izrael" i "Regionalne komparativne studije: Bosna i Hercegovina - država i politika" održati u ponedjeljak, 25. svibnja 2020. u 9 sati u dvorani B Fakulteta političkih znanosti.

Studenti i studentice koji su, sukladno prethodnoj odluci, obradili ispitnu temu iz kolegija "Bosna i Hercegovina: država i politika" u pisanom obliku, mogu mi poslati radove do kraja lipnja ove godine ili mogu odustati od takva načina polaganja ispita i pristupiti testovima.

Pri ulasku u zgradu Fakulteta, svi će biti podvrgnuti provjeri koju će odrediti uprava i o kojoj ćete biti obaviješteni na internetskoj stranici Fakulteta.

Sukladno napucima sveučilišne i fakultetske uprave, koji su dostupni na internetu, molim vas da mi se e-mailom javi svatko tko misli pristupiti pisanim testovima iz diplomskih kolegija "Bliski istok i Izrael" i "Bosna i Hercegovina: država i politika" u ponedjeljak, 25. svibnja 2020. kako bih imala uvid u točan broj studenata i mogla formirati skupine od, najviše, deset studenata, ako to bude potrebno.

Nitko tko se ne prijavi, neće moći pristupiti ispitu.

Ova obavijest bit će objavljena na intranetskim stranicama spomenutih kolegija.

S poštovanjem,

prof. dr. sc. Mirjana Kasapović

Popis obavijesti