Jezik | Language: HRV ENG
Politički marketing
Šifra: 116182
ECTS: 7.0
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Marijana Grbeša-Zenzerović
Izvođači: Marijana Grbeša-Zenzerović - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Cilj predmeta je upoznati studente s temeljnim teorijama i konceptima u političkom marketing te dominantnim pristupima u polju. Studenti će kroz predavanja i seminare osvijestiti interdisciplinarnu prirodu ovog područja te dobiti komparativni uvid u suvremene trendove u političkom marketingu. Cilj kolegija je, nadalje, upoznati studente s temeljnim regulativama vezanim za područje političkog marketinga, ponuditi im alate za razumijevanje ključnih rasprava u području te osposobiti za kritičko razmišljanje o dominantnim trendovima u političkom marketingu. Studenti će kroz izradu samostalnog projekta osvijestiti i naučiti konkretne korake u izradi marketinške strategije.
Literatura:
4. semestar
Usmjerenje Strateško komuniciranje DN 4. semestar - Redovni studij - Diplomski sveučilišni studij Novinarstvo
Termini konzultacija:
Objavljeno: 23. 3. 2020. u 17:16
Marijana Grbeša-Zenzerović

Drage kolegice i kolege, 

sutrašnje predavanje kao i sve vezane aktivnosti održat ćemo preko aplikacije Microsoft Teams. Aplikaciji možete pristupiti putem fpzg maila. Uđite u webmail i s gornje lijeve strane gdje piše Outlook vidjet ćete izbornik (devet točkica). Kliknite i unutra ćete vidjeti aplikaciju Microsoft Teams. 

To bi vas trebalo dovesti u naš team Politički marketing gdje možete napisati poruku da ste se uspješno ulogirali. Ako vas traži username i password to su username i password vašeg fakultetskog maila.

Drugi način je da kliknete na sljedeći link 

Join Microsoft Teams Meeting

Teamsi vam dozvoljavaju da provjeravate sadržaje koje ću za vas ostaviti u ovoj našoj 'učionici' kad god želite. Dakle, ako ne možete biti live prisutni na predavanju, video predavanja možete pregledati bilo kad jer ću ga snimiti i ostaviti i vi ga možete pregledati. 

Uglavnom, pogledajte malo opcije pa idemo krenuti, vidjet ćemo kako će nam ići. 

Nadam se da nitko tko je u Zagrebu nije imao velike štete od potresa, osim emotivnih i psiholoških. Zaista mi je žao što prolazite kroz sve ovo i zaista ću se potruditi da vam maksimalno olakšam cijelu ovu situaciju. 

Držite se i vidimo se ;) 

Marijana

Popis obavijesti