Jezik | Language: HRV ENG
Politički marketing
Šifra: 116182
ECTS: 7.0
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Marijana Grbeša-Zenzerović
Izvođači: Marijana Grbeša-Zenzerović - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Cilj predmeta je upoznati studente s temeljnim teorijama i konceptima u političkom marketing te dominantnim pristupima u polju. Studenti će kroz predavanja i seminare osvijestiti interdisciplinarnu prirodu ovog područja te dobiti komparativni uvid u suvremene trendove u političkom marketingu. Cilj kolegija je, nadalje, upoznati studente s temeljnim regulativama vezanim za područje političkog marketinga, ponuditi im alate za razumijevanje ključnih rasprava u području te osposobiti za kritičko razmišljanje o dominantnim trendovima u političkom marketingu. Studenti će kroz izradu samostalnog projekta osvijestiti i naučiti konkretne korake u izradi marketinške strategije.
Literatura:
4. semestar
Usmjerenje Strateško komuniciranje DN 4. semestar - Redovni studij - Diplomski sveučilišni studij Novinarstvo
Termini konzultacija:
Objavljeno: 30. 3. 2020. u 20:43
Marijana Grbeša-Zenzerović

Drage kolegice i kolege, 

 

hvala svima koji su poslali svoje primjere i osvrte. Među njima bih posebno izdvojila uvide koji se tiču isticanja nacionalnog sentimenta, celebrizacije korone, korištenja humora i poticanja solidarnosti. Bilo bi dobro i za vas korisno da svoja zapažanja negdje bilježite jer vjerujem da će vam još koristiti, ne samo na ovom kolegiju. Možda će neki od vas na neku od tih tema napisati diplomski rad koji će sasvim sigurno predstavljati originalan istraživački doprinos :) 

Sutrašnje predavanje održat ćemo u redovnom rasporedu, od 12 do 13. Međutim, ovoga puta predavanje ćemo odraditi preko Zooma jer ćemo govoriti o povijesti političkog marketinga, kao što nam dolazi prema rasporedu, u okviru čega bih vam prikazala nekoliko videa, a Zoom je za to zahvalniji. Link za povezivanje poslat ću vam oko 11:30 ujutro putem intraneta. 

Vidimo se sutra i stojte mi dobro!

Srdačan pozdrav!

Marijana

 

 

 

 

 

Popis obavijesti