Jezik | Language: HRV ENG
Politički marketing
Šifra: 116182
ECTS: 7.0
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Marijana Grbeša-Zenzerović
Izvođači: Marijana Grbeša-Zenzerović - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Cilj predmeta je upoznati studente s temeljnim teorijama i konceptima u političkom marketing te dominantnim pristupima u polju. Studenti će kroz predavanja i seminare osvijestiti interdisciplinarnu prirodu ovog područja te dobiti komparativni uvid u suvremene trendove u političkom marketingu. Cilj kolegija je, nadalje, upoznati studente s temeljnim regulativama vezanim za područje političkog marketinga, ponuditi im alate za razumijevanje ključnih rasprava u području te osposobiti za kritičko razmišljanje o dominantnim trendovima u političkom marketingu. Studenti će kroz izradu samostalnog projekta osvijestiti i naučiti konkretne korake u izradi marketinške strategije.
Literatura:
4. semestar
Usmjerenje Strateško komuniciranje DN 4. semestar - Redovni studij - Diplomski sveučilišni studij Novinarstvo
Termini konzultacija:
Objavljeno: 6. 4. 2020. u 10:48
Uređeno: 6. 4. 2020. u 10:49
Marijana Grbeša-Zenzerović

Drage kolegice i kolege, 

sutrašnje predavanje održat ćemo u 12:00 putem Zooma. Oko 11.45 ću vam putem intraneta poslati link. 

Sutra ćemo govoriti o strategiji izbornih kampanja. To je dosta opširno predavanje s puno primjera pa ćemo ga podijeliti u dva dijela. Isto tako, to je predavanje koje vam može puno pomoći u izradi vašeg grupnog projekta pa vas ohrabrujem da se sutra uključite i da što više sudjelujete u samom predavanju budući da je to predavanje prilično interaktivno.

Pročitala sam vaše komentare, hvala svima koji su poslali, ima zanimljivih uvida vezanih uz autentičnost, amaterizam u političkoj komunikacija (vs. profesionalizacija), ali i zanimljivih teza o tome da je Trump zapravo more of the same. Čitajte, mislite, propitujte i budite kritični!

Veliki pozdrav svima i ugodan dan! Do sutra ;)

Marijana

 

Popis obavijesti