Jezik | Language: HRV ENG
Politički marketing
Šifra: 116182
ECTS: 7.0
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Marijana Grbeša-Zenzerović
Izvođači: Marijana Grbeša-Zenzerović - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Cilj predmeta je upoznati studente s temeljnim teorijama i konceptima u političkom marketing te dominantnim pristupima u polju. Studenti će kroz predavanja i seminare osvijestiti interdisciplinarnu prirodu ovog područja te dobiti komparativni uvid u suvremene trendove u političkom marketingu. Cilj kolegija je, nadalje, upoznati studente s temeljnim regulativama vezanim za područje političkog marketinga, ponuditi im alate za razumijevanje ključnih rasprava u području te osposobiti za kritičko razmišljanje o dominantnim trendovima u političkom marketingu. Studenti će kroz izradu samostalnog projekta osvijestiti i naučiti konkretne korake u izradi marketinške strategije.
Literatura:
4. semestar
Usmjerenje Strateško komuniciranje DN 4. semestar - Redovni studij - Diplomski sveučilišni studij Novinarstvo
Termini konzultacija:
Objavljeno: 8. 6. 2020. u 15:00
Marijana Grbeša-Zenzerović

Drage kolegice i kolege, 

sukladno dogovoru, predrok će se održati 12. lipnja u 11:00 sati u dvoran B. Budući da je dvorana dovoljno velika da se osigura traženi razmak, neće biti potrebe da se dijelite u dvije grupe. 

Oni studenti koji zbog objektivnih i stvarnih okolnosti (potres, dijeljenje kućanstva s rizičnim skupinama) ne mogu fizički prisustvovati ispitu, na predrok će moći izaći putem Zoom gdje će ispit polagati usmenim putem. Molim studente koji su u takvoj situaciji, a žele izaći na predrok (koji, podsjećam, nije formalni rok) da se jave najkasnije do 10.06. u 12:00 sati. 

Preporučam i nadam se da se vidimo na pismenom ispituu petak 12. lipnja. 

Srdačan pozdrav, Marijana Grbeša

 

 

 

 

Popis obavijesti