Jezik | Language: HRV ENG
Psihologija edukacije
Šifra: 55533
ECTS: 5.0
Nositelji: dr. sc. Aleksandra Huić
Izvođači: Aleksandra Huić - Seminar
Vanja Putarek - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Studenti će upoznati glavne pojmove, teorijske modele i metode istraživanja u području učenja i poučavanja. Znanja iz ljudskog razvoja, procesa učenja i optimalnog planiranja poučavanja studentima će služiti za lakše donošenje odluka i vrednovanje svog rada u školskom kontekstu.
Literatura:
  1. Vizek Vidović, V., Rijavec, M., Vlahović-Štetić, V., Miljković, D; Psihologija obrazovanja; Zagreb: IEP (2014)
Preporučena literatura:
  1. Zarevski, P.; Psihologija pamćenja i učenja.; Naklada Slap (1996)
  2. Berk, L.; Psihologija cjeloživotnog razvoja; _Naklada Slap, str. 2007
8. semestar
Izborni pol 4-2 - Redovni studij - Preddiplomski sveučilišni studij Politologija
Izborni pol 4-2 - Izvanredni studij - Preddiplomski sveučilišni studij Politologija
Termini konzultacija:
Objavljeno: 30. 6. 2020. u 13:09
Uređeno: 30. 6. 2020. u 13:10
Aleksandra Huić

Drage studentice i dragi studenti,

na Moodlu možete vidjeti bodove koje ste ostvarili na drugom ispitnom roku iz kolegija Psihologija edukacije. Svatko bi trebao moći vidjeti svoje bodove tako da otvori test koji ste pisali jučer te bi na početku trebao pisati broj bodova, a trebali biste moći vidjeti i broj bodova po pojedinim pitanjima (ova opcija bit će uključena do sutra u 15 sati. Ako imate pitanja oko ovog ispitnog roka, slobodno se javite na moj mail (vputarek@ffzg.hr) do sutra u 15 sati.

Na Moodlu su pod temom Ocjene objavljene ocjene iz kolegija koje imaju studenti koji su prošli ispit. Žuto su označene ocjene studenata koji, sukladno uputama na uvodnom predavanju, imaju pravo odgovarati za višu ocjenu jer imaju između jednog boda i tri boda do više ocjene. Do sutra u 15 sati označeni studenti moraju javiti na moj mail (vputarek@ffzg.hr) hoće li ili neće izaći na usmeni ispit. Usmeni ispit bio bi u četvrtak (2. 7.) u 15 sati i usmeni ispit održao bi se online putem aplikacije Webex.

Također, ako ne prihvaćate ocjenu iz kolegija koju biste imali nakon drugog ispitnog roka, javite mi na moj mail (vputarek@ffzg.hr) do sutra u 15 sati da ne prihvaćate ocjenu i da želite izaći na neki od narednih ispitnih rokova.

Sljedeći ispit rok je u ponedjeljak, 6. 7., u 9 sati i imat će istu formu i broj pitanja kao i ljetni rokovi (T/N, višestruki izbor, dosjećanja i esejska pitanja; ukupno 34 pitanja). Ispit ćete pisati 60 minuta. Prilikom rješavanja ispita odgovore možete sačuvati tako da pritisnete tipku Završi test (u gornjem lijevom kutu), a odgovori se automatski spremaju nakon isteka vremena. Pitanja T/N nose negativne bodove. Prepisani odgovori sa slajdova neće biti uvaženi. Za prolaz morate ostvariti 60% bodova (42 boda).

Lijep pozdrav,

Vanja Putarek

Popis obavijesti